Rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä vaativiin kohteisiin

Vahanen-yhtiöt kasvaa ja kehittyy voimakkaasti rakennesuunnittelussa

Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin vaativissa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa, haemme nyt lisää avainpelureita rakennesuunnitteluun.

Haemme rakennesuunnittelijoita sekä projektipäälliköitä toteuttamaan uusia vaativia kohteitamme Espoon toimipisteeseen. Tehtävänkuvaan kuuluvat mm. vaativien rakennesuunnitteluhankkeiden suunnittelutehtävät, rakenneanalyysit ja tietomallinnustehtävät. 

Koulutustaustaltasi voit olla DI, RI tai Ins (AMK), tehtävä räätälöidään kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Rakennesuunnittelussa voit olla urasi alussa tai erikoistumisvaiheessa johonkin erikoisosaamisalueeseemme. Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä ja intoa oppia joka päivä uutta suunnittelussa. Projektipäällikön tehtävissä päätehtävänä on vastuullinen projektin johtaminen ja suunnittelutehtävät hakijan erityisosaamisalueen mukaisesti.

Lisäksi arvostamme vankkaa mallinnusosaamista betoni- tai teräsrakenteiden rakennesuunnittelussa, halua kehittää ja jakaa organisaation osaamista sekä kykyä toimia verkostomaisessa organisaatiossa yhteistyössä eri toimialojemme ja yksiköidemme kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä vauhdikkaan ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme Vahasella erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään perjantain 9.8.2019 aikana. Kerrothan hakemuksessasi, kumpaa tehtävistä ensisijaisesti haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ahti Rantonen, puh. 040 5438 053, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen suunnittelua, asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 28.06.2019 12:00Hakuaika päättyy: 09.08.2019 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo