Paloteknisen suunnittelun yksikönpäällikkö

Vahanen-yhtiöt kehittää paloteknisen suunnittelun kokonaispalvelua, jossa yhdistyy vahva palotekninen osaaminen uudella kokonaisvaltaisella tavalla muihin yhtiömme vahvoihin osaamisalueisiin. Tavoitteemme on olla suunnannäyttäjänä uudenlaisella konseptilla, jossa yhdistämme paloteknisen suunnittelun huippuosaamisen arkkitehti-, rakenne-, taloteknisen ja turvasuunnittelun osaamiseen saumattomaksi kokonaisuudeksi asiakkaan eduksi. 

Haemme nyt Espoon toimipisteeseen paloteknisen suunnittelun yksikön päällikköä, jolla on näkemystä, taitoa ja tahtoa toteuttaa visiomme uudenlaisesta toimintamallista. 

Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta vaativan tai poikkeuksellisen vaativan tason paloteknisistä suunnittelutehtävistä tai muista soveltuvista paloturvallisuuden tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalla tulee olla vähintään insinööri- tai DI-tutkinto sekä FISE-paloturvallisuussuunnittelijan pätevyys. 

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme Vahasella erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään perjantain 9.8.2019 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ahti Rantonenpuh. 040 5438 053, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen suunnittelua, asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 28.06.2019 10:00Hakuaika päättyy: 09.08.2019 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo