Sähkösuunnittelija

Vahanen Talotekniikka on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Toimintamme kasvaessa haemme Espoon Leppävaaran toimistollemme sähkösuunnittelijaa. Työnkuva muodostuu haastavista sähkösuunnittelutehtävistä erilaisissa uudisrakentamis- ja saneerausprojekteissa.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (diplomi-insinööri tai insinööri-AMK) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus sähkösuunnittelijan tehtävistä. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa ja MagiCAD-osaamista. Tehtävässä tarvitaan lisäksi positiivista ja asiakas-/ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme avoimen ja mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja sekä itsenäisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme Vahasella erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 11.8.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa elokuun alkupuolella ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Siinto Kangas, puh. 044 7788 690 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com. 1.7-31.7.2019 välisellä ajalla lisätietoja antaa toimitusjohtaja Asko Laune, puh. 0400 495 895 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 27.06.2019 09:00Hakuaika päättyy: 11.08.2019 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo