Tiimipäällikkö korjausrakennesuunnitteluun

Haemme Vahanen-yhtiöihin kuuluvalle Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:lle päällikköä korjausrakennesuunnittelutiimille Espoon toimipisteeseen. Tiimi työskentelee korjausrakentamisen rakennesuunnittelutehtävissä arvorakennusten sekä julkis- ja liikerakennusten tilamuutos- ja peruskorjaushankkeissa.

Tehtävänkuvaan kuuluvat rakennesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävien lisäksi tarjoustoiminta sekä omien ja tiimiläisten projektien toiminnallinen ja taloudellinen ohjaus.

Odotamme sinulta rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta sekä kokemusta korjausrakennesuunnittelutehtävistä ja suunnitteluprojektien vetämisestä. Lisäksi tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, halua kehittää omaa osaamista, intoa rakentaa onnistumisia sekä kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien hallinta, Tekla-osaaminen sekä rakennesuunnittelun ja rakennusfysiikan pätevyydet ja muut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 4.8.2019. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Latvala (johtaja, korjausrakentaminen), puh. 041 5152 433 tai Ahti Rantonen (toimitusjohtaja), puh. 040 543 8053. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse; etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 23.05.2019 15:00Hakuaika päättyy: 04.08.2019 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo