LVI-suunnittelijoita

Moikka!

Olen Asko Laune ja vastaan Vahasella talotekniikkaan liittyvistä palveluista. Olen tullut Vahaselle vuonna 2002 projektipäälliköksi ja LVI-suunnittelijaksi. Vuosien mittaan olen saanut työskennellä lukuisien mielenkiintoisten projektien parissa. Työnantaja on halunnut panostaa osaamiseni kehittämiseen ja uralla etenemiseeni. Nykyisin minulla onkin kunnia sparrata nuorempia suunnittelijoitamme ja ideoida koko porukan kanssa yhdessä ratkaisuja, joilla varmistamme mahtavan asiakas- ja loppukäyttäjäkokemuksen.

Meitä työskentelee talotekniikkapalveluiden parissa Espoossa ja Lahdessa tällä hetkellä 24 vahaslaista. Huipputyyppejä, enkä vaihtaisi heistä yhtäkään pois. Projekteja on tullut siinä määrin lisää, että rivejämme on tarve vahvistaa ja olemmekin hakemassa Espooseen ja Lahteen LVI-suunnittelijoita työkavereiksi rentoon ja hauskaan asiantuntijajoukkoomme.

Tehtävänkuva muodostuu esim. koulujen, toimitalojen ja saneeraushankkeiden LVI-suunnittelusta. Muokkaamme mielellämme tehtävän sisältöä kokemuksen tai kiinnostuksen mukaan esim. valvonta- ja projektipäällikkötehtäviin.

Haemme porukkaamme erityisesti sellaisia henkilöitä, joiden intohimona on käyttäjiä ja rakennusta ymmärtävä talotekniikka sekä mahtava asiakaskokemus. Jaamme työyhteisössämme ahkerasti osaamista ja ideoimme uutta. Odotamme uusilta työkavereiltamme aktiivista otetta yhdessä tekemiseen.

Minun tehtävänäni on palvella asiantuntijoitamme ja mahdollistaa heidän onnistuminen työssään. Meille on myös tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, kuten työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä!

Kiinnostuitko? Tule rakentamaan onnistumisia kanssamme! Ole yhteydessä ja sovitaan tapaaminen!

Halutessasi voit myös jättää hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Terveisin
Asko Laune
Toimitusjohtaja
Vahanen Talotekniikka Oy
0400 495 895

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Talotekniikka Oy on LVIAS-suunnittelun suomalainen joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

 

Hakuaika alkaa: 14.06.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 15.08.2018 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo