Tietomalliasiantuntija rakennesuunnitteluun

Vahanen-yhtiöt kasvaa ja kehittyy voimakkaasti rakennesuunnittelussa. Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin vaativissa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa, haemme nyt tietomalliasiantuntijaa avainrooliin rakennesuunnittelussa.

Haemme asiantuntijaa kehittämään ja toteuttamaan tietomallintamista Vahanen-yhtiöissä Tekla Structures -ympäristössä. Tehtävään kuuluu johdon tukeminen tietomallinnusasioissa sekä tietomallintamisen kokonaisvaltainen kehittäminen ja ohjaaminen hakijan erityisosaamisalueen mukaisesti.

Tehtävään kuuluu myös tietomalliprojektien valvonta ja ohjaus tietomallintamisen näkökulmasta sekä koulutusten suunnittelu ja järjestäminen. Tukenasi toimivat yksiköiden TS-tukihenkilöt ja tehtävään sisältyy myös heidän toimintansa koordinointi. Tehtävässäsi osallistut myös alan tietomallikäytäntöjen luomiseen Vahanen-yhtiöiden edustajana.

Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vankkaa mallinnusosaamista betoni- tai teräsrakenteiden rakennesuunnittelussa sekä halua kehittää ja jakaa organisaation osaamista kuten myös kykyä toimia verkostomaisessa organisaatiossa yhteistyössä eri toimialojemme ja yksiköidemme kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä vauhdikkaan ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia.

Minkälaista on olla meillä töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse! Kurkkaa Instagram-profiilimme, jossa vahaslaiset kertovat työpäivästään ja tapahtumistaan valokuvin. Tutustu myös vahaslaisten kirjoittamiin blogikirjoituksiin työskentelystä Vahasella.

#rakennetaanonnistumisia #uusivahanen #yhdessätekeminen

Lisätiedot ja hakemukset

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa kanssamme onnistumisia?

Ota yhteyttä puhelimitse ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 30.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ahti Rantonen, toimitusjohtaja, Vahanen Suunnittelupalvelut Oy, puh. 040 5438 053, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla yli 400 asiantuntijan voimin.

Hakuaika alkaa: 30.05.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 30.06.2018 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo