Rakennesuunnittelija Jyväskylään

Haemme rakennesuunnittelijaa Jyväskylän yksikköömme, toimistomme sijaitsee Tourulassa lähellä keskustaa.

Tehtävien pääpaino on vaihtelevissa rakennesuunnittelun tehtävissä asuin-, julkisten ja liikerakennusten hankkeissa.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, rakennesuunnittelukokemusta, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien käytön osaaminen, rakennesuunnittelun ja rakennusfysiikan pätevyydet sekä Tekla-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta ja jonkin verran kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Reino Hiltunen, puh. 050 594 5960.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastauun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 22.02.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 30.03.2018 23:59