Sisäilma-asiantuntija / korjaussuunnittelija

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka Oy on laaja-alainen ja monipuolinen yli 80 hengen joukkue, jolla on säkenöivä yhdistelmä kovinta kokemusta ja asiantuntemusta sekä nuoruuden intoa. Toimimme korjaus- ja uudisrakentamisessa. Vahvimpiin erikoisosaamisalueisiimme lukeutuvat rakennusten kuntotutkimukset ja kuntoarviot.

Projektitoiminnan lisäksi olemme jatkuvasti monissa alan kehitystehtävissä mukana asiantuntijoina, tutkijoina ja kouluttajina. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Kokeneessa asiantuntijajoukossamme on mahdollisuus laajentaa ammatillista kokemuspiiriä ja kehittyä alan eturivin syvälliseksi erikoisasiantuntijaksi.

Haemme nyt sisäilma-asiantuntijaa, jolta onnistuu myös korjaussuunnittelu. Korjaussuunnittelutaito ei kuitenkaan ole välttämättömyys tätä paikkaa haettaessa.

Tehtäväkenttä muodostuu monipuolisista rakenneteknisistä sekä sisäilma- ja kosteusteknisistä kuntotutkimuksista, korjaustarveselvityksistä sekä mahdollisuuksien mukaan niiden perusteella tehtävästä korjaussuunnittelusta. Kohteet ovat pääasiassa julkisen puolen koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja oppilaitosrakennuksia. Mahdollisesti toimit korjaushankkeissa sisäilma-asiantuntijana varmistaen hyvän sisäilman laatuvaatimusten toteutumisen.

Odotamme hakijoilta innostunutta asennetta sisäilmaongelmien ratkomiseen! Sopivan alan pohjakoulutuksen (DI, Ins.AMK, RI, Rkm) lisäksi sinulla on kokemusta alan työtehtävistä vähintään kahden vuoden verran. Eduksi on, jos olet jossain elämäsi vaiheessa viettänyt myös aikaa työmaalla.

Tarjoamme työpaikkaa huippukivojen työkavereiden ja raudankovien asiantuntijoiden kanssa. Meillä kiperimmät ongelmat ratkotaan yhdessä ja projektit tehdään tiimityönä.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Kannattaa kurkata myös Instagram-tilimme! Siellä vahaslaiset kertovat kuvin ja tarinoin työpäivästään.

Tervetuloa Vahaselle rakentamaan onnistumisia ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään 30.3.2018.

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen!

Lisätietoja tehtävistä antaa: tiimipäällikkö Katariina Laine, puh. 044 768 8326, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Otamme vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 19.02.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 30.03.2018 23:59