Korjausrakentamisen asiantuntija Espooseen

Vahanen-yhtiöihin kuuluvalla Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:llä on yli 60 vuoden kokemus korjauskohteiden rakennesuunnittelusta. Olemme suunnitelleet vaativia julkishallinnon korjauskohteita kuten kirkkoja, toimisto- ja sairaalarakennuksia, kouluja sekä vanhojen teollisuuskiinteistöjen muutoksia asuinrakennuksiksi. Julkishallinnon ja yritysten lisäksi palvelemme myös taloyhtiöitä: toteutamme vuosittain useita laajoja taloyhtiöiden peruskorjaus- ja perusparannushankkeita.

Haemme nyt korjausrakentamisen asiantuntijaa Espoon toimipisteeseemme.

Korjausrakentamisen asiantuntijan tehtäviin kuuluvat laajasti erilaiset korjausrakentamisen asiantuntijatehtävät: kuntotutkimuksien tekeminen, korjaussuunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien käytön osaaminen, rakennesuunnittelun, kuntotutkimuksien ja rakennusfysiikan pätevyydet katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennetekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Aiempi kokemus korjausrakennesuunnittelu-, kuntotutkimus- ja/tai valvontatehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa voidaan muokata hakijan toiveiden mukaisesti.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen!

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Latvala (johtaja, korjausrakentaminen), puh. 041 5152 433, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 19.02.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 30.03.2018 23:59