Valvoja/Rakennuttaja/Projektipäällikkö Turkuun

Haemme valvojaa/rakennuttajaa/projektipäällikköä rakennuttamis- ja valvontapalveluihimme Turun toimistollemme.

Rakennustekninen valvoja toimii valvojana erilaisissa korjaus- ja uudiskohteissa, usein yhdessä LVI- ja sähkövalvojan kanssa. Valvoja voi toimia hankkeissa myös päävalvojana ja projektipäällikkönä, lisäksi tehtävänkuvaan voi liittyä myös rakennuttamista ja tilaajan edunvalvontaa erilaisille asiakkaillemme. Rakennuttaja toimii rakennushankkeissa tilaajan edustajana. Rakennuttaja johtaa rakennushanketta ja vastaa hankkeen etenemisestä. Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme hakijalta vankkaa kokemusta korjausrakennushankkeissa työskentelystä, niin rakennuttamisen kuin valvonnan tehtävissä. Arvostamme laajaa yhteistyöverkostoa, ja motivaatiota hankkia uusia kontakteja ja intoa kehittää perinteisten toimeksiantojen rinnalla uusia palveluita ja sekä hankkeita. Sopiva koulutustausta tehtävään on diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus.

Taustatukena tehtävässä toimii rakennuttamisen ja valvonnan ammattilaistiimi sekä koko Vahanen-konsernin asiantuntijajoukko.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse. Kurkkaa Instagram-profiilimme, jonka vahaslaiset ovat valloittaneet. He kertovat siellä kuvin ja sanoin omasta työpäivästään ja tapahtumistamme.

Tule rakentamaan onnistumisia kanssamme

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi.

Hakemukset ja lisätiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella viimeistään su 8.4.2018.

Vahanen-yhtiöt
RTC Vahanen Turku Oy
Tiimipäällikkö Mika Hiltunen
040 5247 045
etunimi.sukunimi@vahanen.com

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 09.02.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 30.04.2018 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Turku