Valvoja / Projektipäällikkö Turkuun

Haemme valvojaa / projektipäällikköä rakennuttamis- ja valvontapalveluihimme Turun toimistollemme.

Rakennustekninen valvoja toimii valvojana erilaisissa korjaus- ja uudiskohteissa, usein yhdessä LVI- ja sähkövalvojan kanssa. Valvoja voi toimia hankkeissa myös päävalvojana ja projektipäällikkönä, lisäksi tehtävänkuvaan voi liittyä myös rakennuttamista ja tilaajan edunvalvontaa erilaisille asiakkaillemme. Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme hakijalta vankkaa kokemusta korjausrakennushankkeissa työskentelystä, niin rakennuttamisen kuin valvonnan tehtävissä. Arvostamme laajaa yhteistyöverkostoa, ja motivaatiota hankkia uusia kontakteja ja intoa kehittää perinteisten toimeksiantojen rinnalla uusia palveluita ja sekä hankkeita. Sopiva koulutustausta tehtävään on diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus.

Taustatukena tehtävässä toimii rakennuttamisen ja valvonnan ammattilaistiimi sekä koko Vahanen-konsernin asiantuntijajoukko.

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä!

Tule rakentamaan onnistumisia kanssamme! 

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella viimeistään 16.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Mika Hiltunen, puh. 040 5247 045 ja sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi ja toiveistasi.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

 

Hakuaika alkaa: 09.02.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 15.03.2018 23:59