Rakennuspiirtäjä / suunnitteluassistentti Espooseen

Olemme tuore yritys, Vahanen PRO Oy, jolla on yli 60 vuoden historia. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen. Kuulumme Vahanen-konserniin ja toimimme noin 60 asiantuntijan voimin.

Me uskomme nuoren innolla ja kokeneen syvällä rintaäänellä, että kiinteistö- ja rakennusala uudistuu ennakkoluulottomalla ajattelulla ja paremmalla yhteispelillä. Näemme, että rakennusten korjaukset ovat suuri mahdollisuus kokonaisten lähiöiden uudistumiselle. Meille on tärkeää, että jokainen rakennushanke viedään läpi asiakkaan etua vaalien.

Haemme rakennuspiirtäjää / suunnitteluassistenttia Espooseen

Asiantuntija toimii asuinrakennusten peruskorjausten suunnittelutiimissä rakennuspiirtäjänä ja arkkitehdin sekä rakennesuunnittelijan oikeana kätenä. Tehtäviin sisältyy piirtämisen lisäksi avustavat suunnittelutehtävät, ja tarvittaessa suunnitteluassistentin tehtävät, kuten kopioliikenne, piirustusten nouto jne.

Odotamme hakijoilta tehtävää tukevaa koulutusta (esim. rakennuspiirtäjä tai suunnitteluassistentti) ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, AutoCadin ja keskeisten toimisto-ohjelmien käytön osaamista, ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä otetta. Tehtävässä on hyötyä myös valmiudesta ArchiCadin käyttöön sekä LVIS-piirtämiseen.

Etsimme meille työkaveria, jonka kanssa on mukava tehdä töitä, ja joka haluaa olla kehittämässä palveluitamme, toimintatapojamme sekä työkalujamme entistä paremmiksi.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Minkälaista on olla meillä töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse! Kurkkaa Instagram-profiilimme, jossa vahaslaiset kertovat työpäivästään ja tapahtumistaan valokuvin. Tutustu myös vahaslaisten kirjoittamiin blogikirjoituksiin työskentelystä Vahasella.

Hakemukset ja lisätiedot

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi! Jätä se alla olevasta linkistä. Hakulomakkeemme täyttää hyvin nopeasti: kirjoita nimesi ja liitä hakemusteksti sekä CV.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Voit pirauttaa joko toimitusjohtaja Eerika Hyrylle 040 826 6787 tai tiimipäällikkö Marko Lohtanderille 044 768 8300. Tavoitat heidät myös sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vahanen.com).

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia kanssamme!

Hakuaika alkaa: 02.01.2018 15:00 Hakuaika päättyy: 28.01.2018 23:59