Tietomallintajia rakennesuunnitteluun Espooseen

Vahanen-yhtiöt kasvaa ja kehittyy voimakkaasti rakennesuunnittelussa

Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin vaativissa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa, keskitämme rakennesuunnittelupalvelut 1.1.2018 alkaen Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:öön. Rakennamme näin uutta Vahasta!

Avainpelureita tietomallinnukseen

Haemme nyt avainpelureita kehittämään ja toteuttamaan tietomallintamista Tekla Structures -ympäristössä. Tehtävään kuuluvat vaativien tietomallintamishankkeiden vastuullinen mallintaminen ja tietomallintamisen kehittäminen hakijan erityisosaamisalueen mukaisesti.

Koulutustaustaltasi voit olla insinööri tai suunnitteluassistentti, tärkeintä on rautainen mallinnusosaaminen!

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vankkaa mallinnusosaamista betoni- tai teräsrakenteiden rakennesuunnittelussa sekä halua kehittää ja jakaa organisaation osaamista kuten myös kykyä toimia verkostomaisessa organisaatiossa yhteistyössä eri toimialojemme ja yksiköidemme kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä vauhdikkaan ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia.

Minkälaista on olla meillä töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse! Kurkkaa Instagram-profiilimme, jossa vahaslaiset kertovat työpäivästään ja tapahtumistaan valokuvin. Tutustu myös vahaslaisten kirjoittamiin blogikirjoituksiin työskentelystä Vahasella.

#yhdessätekeminen #välittäminen #reilumeininki

Lisätiedot ja hakemukset

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa kanssamme onnistumisia?

Ota yhteyttä puhelimitse ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ahti Rantonen, toimitusjohtaja, Vahanen Suunnittelupalvelut Oy, puh. 040 5438 053, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla lähes 400 asiantuntijan voimin.

Hakuaika alkaa: 28.12.2017 10:00 Hakuaika päättyy: 28.01.2018 23:59