LVI-suunnittelijoita Turkuun

Haemme LVI-suunnittelijoita työkavereiksi huippujengiin Turun toimistollemme. LVI-suunnittelutehtävien lisäksi toimenkuvaan kuuluvat myös tarjoustoiminta sekä omien projektien toiminnallinen ja taloudellinen ohjaus.

Odotamme hakijoilta vähintään LVI-teknikon koulutusta, työkokemusta suunnittelutehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Hakijoilta odotetaan myös LVI-putkistojen ja -järjestelmien tuntemusta, korjausrakentamisen tuntemusta, suunnittelu- ja cad-osaamista, sekä hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Toimitusjohtaja Seppo Merimaa, puh. 050 527 1886 
Taloteknisten palveluiden tiimipäällikkö Aleksi Muurinen, puh. 044 768 8331.

Luotettavin kumppani – Yhdessä enemmän

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 19.10.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 31.12.2017 23:59