Uudisrakennesuunnitelijoita Espoo ja Hämeenlinna

Haemme uudisrakennesuunnittelijoita Espoon ja Hämeenlinnan toimistoihimme.

Tehtävien pääpaino on vaihtelevissa uudisrakentamisen rakennesuunnittelutehtävissä sekä rakennesuunnitteluprojektien projektinhallintatehtävissä.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vankkaa rakennesuunnittelu- ja projektin-hallintakokemusta, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien käytön osaaminen, rakennesuunnittelun ja rakennusfysiikan pätevyydet sekä Tekla-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja suunnitteluprojektien vetämisestä. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella ja palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pikaisesti

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Lehtonen, johtaja, uudisrakentaminen puh. 044 768 8357.

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Ponnistamme yli 60 vuoden perinteestä. Haluamme rakentaa hyvinvoivaa elinympäristöä luomalla terveitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka tarjoaa mahtavan asiakaskokemuksen ja on haluttu työnantaja. Välitämme ja teemme asioita yhdessä reilulla meiningillä.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja

Hakuaika alkaa: 11.10.2017 13:00 Hakuaika päättyy: 31.12.2017 23:59