Korjausrakentamisen asiantuntija Espooseen

Vahanen-yhtiöihin kuuluvalla Vahanen Oy:llä on yli 60 vuoden kokemus korjauskohteiden rakennesuunnittelusta. Olemme suunnitelleet vaativia julkishallinnon korjauskohteita kuten kirkkoja, toimisto- ja sairaalarakennuksia, kouluja sekä vanhojen teollisuuskiinteistöjen muutoksia asuinrakennuksiksi. Julkishallinnon ja yritysten lisäksi palvelemme myös taloyhtiöitä: toteutamme vuosittain useita laajoja taloyhtiöiden peruskorjaus- ja perusparannushankkeita.

Haemme nyt korjausrakentamisen asiantuntijaa Espoon toimipisteeseemme.

Tehtäviisi kuuluu laajasti korjausrakentamisen asiantuntijatehtävät; kuntotutkimuksien tekeminen, korjaussuunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien käytön osaaminen, rakennesuunnittelun, kuntotutkimuksien ja rakennusfysiikan pätevyydet katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta. Aiempi kokemus korjausrakennesuunnittelu-, kuntotutkimus- ja/tai valvontatehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa voidaan muokata hakijan toiveiden mukaisesti.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtaja, korjausrakentaminen Marko Latvala, puh. 041 5152 433, sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Luotettavin kumppani – Yhdessä enemmän

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Ponnistamme yli 60 vuoden perinteestä. Haluamme rakentaa hyvinvoivaa elinympäristöä luomalla terveitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka tarjoaa mahtavan asiakaskokemuksen ja on haluttu työnantaja. Välitämme ja teemme asioita yhdessä reilulla meiningillä.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 11.10.2017 12:00 Hakuaika päättyy: 31.12.2017 23:59