Rakennustekniikan asiantuntija Espooseen

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka Oy on laaja-alainen ja monipuolinen yli 80 hengen joukkue, joka on säkenöivä yhdistelmä kovinta kokemusta ja asiantuntemusta sekä nuoruuden intoa. Toimimme korjaus- ja uudisrakentamisessa. Vahvimpiin erikoisosaamisalueisiimme lukeutuvat rakennusten kuntotutkimukset ja kuntoarviot.

Projektitoiminnan lisäksi olemme jatkuvasti monissa alan kehitystehtävissä mukana asiantuntijoina, tutkijoina ja kouluttajina. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Kokeneessa asiantuntijajoukossamme on mahdollisuus laajentaa ammatillista kokemuspiiriä ja kehittyä alan eturivin syvälliseksi erikoisasiantuntijaksi.

Haemme nyt rakennustekniikan asiantuntijoita TDD-tarkastuksiin, peruskuntoarvioihin sekä vuositakuu- ja 10-vuotisvastuutarkastuksiin. Koulutusvaatimuksena on rkm-, ins.- tai DI-tutkinnot sekä aiempi rakennusalan kokemus. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Toimenkuvaa voidaan räätälöidä huomioiden aikaisempi työkokemus ja hakijan omat suuntautumismieltymykset.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Kannattaa kurkata myös Instagram-tilimme! Siellä vahaslaiset kertovat kuvin ja tarinoin työpäivästään.

Tervetuloa Vahaselle rakentamaan onnistumisia ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
yksikönpäällikkö Sami Niemi, puh. 050 596 7904, etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Otamme vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 10.10.2017 15:00 Hakuaika päättyy: 30.11.2017 23:59