Kehityspäälliköitä teräsrakentamiseen ja jännebetonirakentamiseen Espooseen

Vahanen Oy siirtyy uudelle arvonluonnin ja osaamisen tasolle vahvistamalla organisaatiotaan avainrekrytoinneilla. Avainrekrytoinneillamme tarjooma laajenee kattamaan vaativien hybridirakennusten rakennesuunnittelun tärkeimmät osa-alueet.

Haemme nyt avainpelureita kehittämään sekä teräsrakentamista että jännebetonirakentamista kokonaisvaltaisesti. Tehtävään kuuluu oman toimialueen kokonaisvaltainen johtaminen, vastuullinen osaamisen sekä tietomallinnuksen ja asiakkuuksien kehittäminen.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vankkaa rakennesuunnittelu- ja projektinhallintakokemusta, halua kehittää ja jakaa organisaation osaamista ja palveluja sekä kykyä toimia verkostomaisessa organisaatiossa yhteistyössä eri toimialojen ja yksiköidemme kanssa. Tehtävä edellyttää nykyaikaisten mallinnus ja laskentaohjelmien tuntemusta ja hallintaa.

Tarjoamme valituille henkilöille kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden osakkuuteen vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan tai jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vahanen Oy:n toimitusjohtaja Ahti Rantonen, puh. 040 5438 053, sähköposti ahti.rantonen@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin. Otamme vastuun onnistumisesta.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

 

Hakuaika alkaa: 04.10.2017 10:00 Hakuaika päättyy: 31.12.2017 23:59