Rakennusarkkitehti ja arkkitehtiharjoittelija Espooseen

Olemme uunituore yritys, Vahanen PRO Oy, jolla on yli 60 vuoden historia. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen. Kuulumme Vahanen-konserniin ja toimimme noin 60 asiantuntijan voimin.

Me uskomme nuoren innolla ja kokeneen syvällä rintaäänellä, että kiinteistö- ja rakennusala uudistuu ennakkoluulottomalla ajattelulla ja paremmalla yhteispelillä. Näemme, että rakennusten korjaukset ovat suuri mahdollisuus kokonaisten lähiöiden uudistumiselle. Meille on tärkeää, että jokainen rakennushanke viedään läpi asiakkaan etua vaalien.

Haemme nyt arkkitehtia ja arkkitehtiharjoittelijaa korjaus- ja lisärakentamisen hankkeisiin.

On hienoa, jos sinulta löytyy:

  • kokemusta ja halua palvella asunto-osakeyhtiöitä
  • rakennuslupaprosessin ja pääsuunnittelijan tehtävien hallintaa
  • oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
  • ryhmätyötaitoja ja sitoutumista yhteisiin toimintatapoihin
  • organisointikykyä ja ajankäytön hallintaa.

Voit olla vastavalmistunut tai valmistumassa oleva arkkitehti. Emme odota niinkään kokemusta, vaan palkkaamme oikealla asenteella ja innolla varustetun henkilön  oppimaan huippuasiantuntijoidemme joukkoon.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Etsimme seuraksi erityisesti hyvää tyyppiä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä, ja joka haluaa olla kehittämässä palveluitamme, toimintatapojamme, sekä työkalujamme entistä paremmiksi.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Minkälaista on olla meillä töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse! Lue esimerkiksi Petra Härkösen tuore blogikirjoitus "Ei tosikoille" tai Minttu Raukolan blogikirjoitus "Kuulostaapa p**kalta hommalta".

Kannattaa kurkata myös Instagram-tilimme! Siellä vahaslaiset kertovat kuvin ja tarinoin työpäivästään.

Hakemukset ja lisätiedot

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan hakemustasi! Jätä se alla olevasta linkistä. Hakulomakkeemme on hyvin simppeli, kirjoita nimesi ja liitä hakemusteksti sekä CV.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Annamme mielellämme lisätietoja, voit pirauttaa toimitusjohtaja Eerika Hyrylle, puh. 040 8266 787. Tavoitat Eerikan myös sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vahanen.com).

Ollaan yhteydessä!

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 06.09.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 30.11.2017 23:59