Rakennustöiden valvoja Espooseen

Rakennustekninen asiantuntija / Rakennustöiden valvoja Espooseen

Olemme uunituore yritys, Vahanen PRO Oy, jolla on yli 60 vuoden historia. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen. Kuulumme Vahanen-konserniin ja toimimme noin 60 asiantuntijan voimin.

Me uskomme nuoren innolla ja kokeneen syvällä rintaäänellä, että kiinteistö- ja rakennusala uudistuu ennakkoluulottomalla ajattelulla ja paremmalla yhteispelillä. Näemme, että rakennusten korjaukset ovat suuri mahdollisuus kokonaisten lähiöiden uudistumiselle. Meille on tärkeää, että jokainen rakennushanke viedään läpi asiakkaan etua vaalien.

Lukuisten uusien hankkeiden myötä tarvitsemme lisää taitavia tekijöitä. Haemme nyt rakennusteknisiä asiantuntijoita / rakennustöiden valvojia Espoon toimipisteeseemme.

Rakennusteknisen asiantuntijan tehtävässä työnkuvaasi voi sisältyä mm. kuntoarvioiden ja -selvitysten tekemistä, korjausehdotusten laatimista, korjaus- ja uudiskohteiden rakennuttamista ja valvontaa sekä projektipäällikön tehtäviä. Muokkaamme mielellämme tehtävänkuvaa valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja toiveiden mukaan.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Etsimme seuraksi erityisesti hyvää tyyppiä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä, ja joka haluaa olla kehittämässä palveluitamme, toimintatapojamme, sekä työkalujamme entistä paremmiksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Minkälaista on olla meillä töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse! Lue Petra Härkösen tuore blogikirjoitus "Ei tosikoille" tai Mari Norhomaan blogikirjoitus "(Työ)elämän arvoista". Kannattaa myös kurkata Minttu Raukolan blogikirjoitus "Kuulostaapa p**kalta hommalta".

Hakemukset ja lisätiedot

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi! Jätä se alla olevasta linkistä. Hakulomakkeemme täyttää hyvin nopeasti: kirjoita nimesi ja liitä hakemusteksti sekä CV.

Haluatko kuulla tehtävistä lisää? Annamme mielellämme lisätietoja, voit pirauttaa joko tiimipäällikkö Atte Stambejlle, puh. 041 515 2453 tai tiimipäällikkö Noora Virangolle puh. 044 768 8311. Tavoitat heidät myös sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vahanen.com).

Ollaan yhteydessä pikimmiten!

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 10.08.2017 11:00 Hakuaika päättyy: 30.11.2017 23:59