Rakennuttajapäällikkö / tiimipäällikkö Turkuun

Haemme Turun toimistoomme rakennuttajapäällikköä/tiimipäällikköä.

Päällikön tehtäviin kuuluuvat mm. korjaushankkeiden valvonta ja rakennuttaminen. Tiimipäällikön roolissa toimitaan projektipäälliköiden ja -insinöörien esimiehenä ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta (Ins. tai DI), kokemusta soveltuvista tehtävistä rakennusalalta sekä näyttöä projektien menestyksellisestä hoidosta. Olet tottunut hallitsemaan useampaa hanketta samanaikaisesti. Työskentelyotteesi on aloitteellinen ja tuloshakuinen, mutta samalla myös asiakaslähtöinen. Sinulla on esimieskokemusta, sujuvat kommunikointi- ja neuvottelutaidot ja hyvä paineensietokyky.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Olemme muuttamassa syksyllä uusiin täysin remontoituihin toimistotiloihin Turun WTC-talona tunnettuun Koy Turun Pakkarinpuistoon.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella ja palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTC Vahanen Turku Oy:n toimitusjohtaja Seppo Merimaa, puh. 050 527 1886.

Luotettavin kumppani – Yhdessä enemmän

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Ponnistamme yli 60 vuoden perinteestä. Haluamme rakentaa hyvinvoivaa elinympäristöä luomalla terveitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka tarjoaa mahtavan asiakaskokemuksen ja on haluttu työnantaja. Välitämme ja teemme asioita yhdessä reilulla meiningillä.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

 

 

 

Hakuaika alkaa: 31.05.2017 12:00 Hakuaika päättyy: 31.10.2017 23:59