LVI-suunnittelija Lahteen

Haemme työkaveriksi kokenutta LVI-suunnittelijaa Vahanen-yhtiöihin kuuluvan Vahanen Talotekniikka Oy:n Lahden toimipisteeseen.

Asiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiassa vaativien uudis- ja saneerauskohteiden LVI-suunnittelu- ja suunnittelijavalvontatehtävät. Tehtävänkuvaa voidaan muokata henkilökohtaisten ominaisuuksien, kokemuksen, tai kehittymistarpeiden ja -kiinnostusten mukaisesti muun muassa LVI-valvontaan, LVI-suunnittelun ohjaukseen, RAU-suunnitteluun, sekä projektipäällikkötehtäviin.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa LVI-alan koulutusta (Ins. tai DI), vähintään 3-5 vuoden kokemusta kiinteistöjen LVI-suunnittelusta, kiinnostusta toimia asiakasrajapinnassa, ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuunottoa, innostunutta asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Edellytämme valituilta KVV- ja IV- suunnittelun A- tai AA-luokan pätevyyttä.  

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa työskentelemään Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi tehtävään alla olevasta linkistä. Haastatteluprosessin aloitamme heti, kun olemme saaneet tehtävään sopivia hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Matias Koskinen p. 044 768 8423

Katso myös video, jossa Matias kertoo lisää tästä rekrytoinnista:
https://www.youtube.com/watch?v=oFv1hbfRadk

Luotettavin kumppani – Yhdessä enemmän

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Ponnistamme yli 60 vuoden perinteestä. Haluamme rakentaa hyvinvoivaa elinympäristöä luomalla terveitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka tarjoaa mahtavan asiakaskokemuksen ja on haluttu työnantaja. Välitämme ja teemme asioita yhdessä reilulla meiningillä.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 05.06.2017 12:35 Hakuaika päättyy: 31.10.2017 23:59