Palotekninen suunnittelija

Tarjoamme paloteknistä suunnittelua ja konsultointia. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää palvelujamme ja vahvistaa osaamistamme rekrytoimalla lisää työkavereita palotekniseen suunnittelutiimiimme. 

Haemme Espoon toimipisteeseen paloteknistä suunnittelijaa monipuolisiin uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin (mm. asuinrakennukset ja vaativat hybridikohteet).

Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat paloteknisten suunnitelmien ja lausuntojen laatiminen sekä suunnittelijoiden ja asiakkaan konsultointi paloteknisten ratkaisujen osalta. Työnkuvaan kuuluu kohdekäyntejä, suunnittelukokouksia ja viranomaisneuvotteluja. Tehtävänkuvaa voidaan muokata henkilön kokemuksen ja kiinnostusten mukaisesti. Myös erilaiset työaika- ja etätyöjärjestelyt ovat mahdollisia.

Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta vaativan tason paloteknisistä suunnittelutehtävistä tai muista soveltuvista paloturvallisuuden tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään insinööri- tai DI-tutkintoa ja FISE-paloturvallisuussuunnittelijan pätevyyttä tai edellä mainitun pätevyyden vaatimaa kokemusta ja opintoja. 

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tule rakentamaan onnistumisia kanssamme

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään työssäsi yhdessä konsernimme muiden suunnittelualojen kanssa. Lupaamme, että huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi.

Hakemukset ja lisätiedot

Ota rohkeasti ja luottamuksellisesti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella viimeistään sunnuntaina 26.5.2019.

Vahanen-yhtiöt
Vahanen Suunnittelupalvelut Oy
Palotekninen suunnittelu
Tiimipäällikkö Mikael Siitonen
044 7788 667
etunimi.sukunimi@vahanen.com

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen suunnittelua, asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.


Hakuaika alkaa: 23.04.2019 13:00Hakuaika päättyy: 26.05.2019 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo