Sähköasiantuntija

Vahanen Talotekniikka on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Haemme nyt Espoon Leppävaaran toimistollemme kokenutta sähköasiantuntijaa/projektipäällikköä. Työtehtävät painottuvat suunnittelun ohjaukseen. Tehtäviisi kuuluvat projektien laadukas ja kustannusohjattu toteutus asiakkaille sekä yrityksen projektien ja prosessien kehittämisessä mukana oleminen. 

Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta (DI-, Ins. AMK-koulutus) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta sähköasiantuntijatehtävistä ja kokemusta vastaavana suunnittelijana toimimisesta tietomallinnuskohteissa. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa ja MagiCAD-osaamista. Sinulla on positiivinen ja asiakas-/ratkaisukeskeinen ajattelutapa,  yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ohjata muita suunnittelijoita. 

Tarjoamme avoimen ja viihtyisän työyhteisön, itsenäisen ja vastuullisen työn motivoituneessa työympäristössä, monipuolisia ja haastavia uudisrakentamis- ja saneerausprojekteja. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään pe 31.5.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme valinnan heti, kun sopiva henkilö tulee vastaan. Toimithan siis ripeästi.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Siinto Kangas, puh. 044 7788 690. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 12:00Hakuaika päättyy: 31.05.2019 23:59
Työpaikan sijainti
Sijainti
Espoo