Avoin työharjoittelu- tai opinnäytetyöhakemus opiskelijoille

Etsitkö työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa? Voit jättää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Kerrothan hakemuksessasi missä vaiheessa opintosi ovat ja mikäli sinulla on jo mahdollisesti hahmotelmaa opinnäytetyön aiheesta.

Useimmat asiantuntijoistamme ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijoina – kasvatamme harjoittelijoista tulevaisuuden asiantuntijoitamme.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita. 

Hakuaika alkaa: 20.12.2018 13:00Hakuaika päättyy: 31.12.2019 23:59
Työpaikan lisätiedot
Sijainti
Suomi