Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö avoimien työpaikkojemme joukossa ollut tällä hetkellä sinua kiinnostavaa tehtävää?

Monipuolinen ja laaja palveluvalikoimamme tarjoaa erilaisia työtehtäviä ja rooleja. Vahaslaisia työskentelee mm. projektipäällikön, suunnittelijan, arkkitehdin, valvojan, kuntotutkijan, suunnittelu- ja projektiassistentin tehtävissä sekä johtotehtävissä.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä. Kerro meille mitä osaamista sinulla on ja minkälainen työntekijä ja työkaveri olet ja millaista työtehtävää olet hakemassa.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita. 

Hakuaika alkaa: 20.12.2018 13:00Hakuaika päättyy: 31.12.2019 23:59
Työpaikan lisätiedot
Sijainti
Suomi